onsdag 17. juni 2009

18-års feiring



Lørdag ble vi invitert til en stor begivenhet: 18-års dag!! For jentene her er det en stor feiring, for guttene er den store dagen 21-års dagen. Deborah, dattera til vår visedirektør var jubilanten. Festen var full av seremonier, venninner tente 18 lys for henne, mennene overleverte 18 roser for henne og danset med henne, gaver ble overrekt sammen med små taler.


Festen var nydelig med mange fine ord til jubilanten. Som hele tiden satt foran. Midt i festen skiftet hun til og med kjole!! Det nærmeste norske vi kan komme som minner om festen er konfirmasjon. Med andre ord, STOR fest.Så litt av det som var kulturelt annerledes:

Festen startet 1,5time etter den egentlig skulle...

Den fine kaka som stod framme hele tiden ble ikke spretta engang....og det var ikke en forglemmelse. Den ble bragt hjem like hel som før festen begynte. Vi jobber med mora og i dag (4 dager etter)fikk vi smake siste rest...

Ingen gaver ble åpnet...og derfor ikke kommentert...


Ungene våre koser seg på fester og får mye oppmerksomhet. Legg spesielt merke til Endre sin skjorte. Typisk filippinsk festskjorte, baong. Syns han er helt vidunderlig i den!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar