søndag 7. november 2010

Litt hverdag

Hverdagslige oppdateringer:
  
Halloween ble feiret. Vi har gitt opp å ignorere dagen og deltok på hele festen i Villagen. Jentene vant til og med premier for de fine heksekostymene. Snopet de fikk har vi lagret og aner ikke hvordan vi skal bli kvitt hele driten. Solveig klarte ikke å bestemme seg for om hun ville være heks eller prinsesse. Så det ble hekseprinsesse... Hun koste seg med en av de gode venninnene sine, Alexa. Som dere ser er ikke kostymene så groteske. Juletre er jo direkte koselig:)




Susi er i lykkelige omstendigheter og lykkelige er vi for det! Vi fikk parra katten med en annen rasekatt så nå blir det kattunger neste uke!! Siden hun var på overnattingsbesøk vet vi nøyaktig når det skjedde og vet også at hun har termin den 10.november. Hun har ikke vært på ultralyd så vi vet ikke hvor mange det blir.... Vi gleder oss sånn!!

Tor Arne trives som sjef, men det er noen hakk for mye å gjøre.

Karoline har altfor lange dager på jobb og sliter med den velkjente dårlige samvittigheten overfor barna....


Transport bransje foreldre. Helgene går stort sett til å transportere ungene hit og dit. De er super aktive i fotball og alt foregår i helgene.
Nå begynte MArta og Endre på ekstra matte undervisning som en forberedelse til en matte konkurranse i januar. DEtte er de veldig motiverte for.Foreldrene synes at 5 lange skoledager var nok, men dette VIL de bare.Jaja, etter at dette var skrevet kom de hjem og var litt overgitte over hvor vanskelige oppgavene var. Eksempel: 7 mennesker er i et rom. Alle hilser på hverandre. Hvor mange håndtrykk ble det tilsammen?? (svaret står nederst...)

Vi teller ned til jul. Bestemamma og bestepappa + hele Astrids famile kommer. Som vi gleder oss!





(Svar: 21, ja, det er vanskelig. Noen som klarte den??)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar