fredag 26. september 2008

Journalister, vi??

Hver tirsdag legges det inn nye artikler fra Filippinene på http://www.misjonsalliansen.no/. De siste 2 ukene har Tor Arne skrevet, jeg skal skrive nå tirsdag. Hvis du ikke ser den på hovudsiden klikker du deg videre til Filippinene-siden. Håper det er lesverdig. Kommer også til å skrive en del til Tsjilli. En stor del av jobben er nemlig å skrive....angrer vi ikke tok oss et år på Gimlekollen.... Gi oss gjerne tilbakemeldinger på det vi skriver eller om det er noe dere som lesere savner!

Lørdag for 2 uker siden var vi på besøk i et spennende bygge-prosjekt. Da traff vi mange flotte mennesker som hadde fått bygd seg nye hus etter å ha bodd i forferdelige slum-områder. Dette var et samarbeid mellom en annen hjelpeorganisasjon og Misjonsalliansen. Og innbyggerne måtte selvsagt gjøre det meste selv. De viste stolt frem de nye husene sine og visste ikke hva godt de skulle gi oss. Så den dagen ble det mye slikkerier på ungene... Dette prosjektet skal Tor Arne skrive mer om til nettsida eller Tsjili.

1 kommentar:

  1. Hei Karoline og Tor Arne. Så gøy å lese på bloggen deres. Erik har lagt en link inn til bloggen deres på bloggsida vår, så nå ser vi det fort hver gang dere har oppdatert. Ja, så nå skal vi følge litt med på bloggen deres. Håper dere har det bra ellers. Masse hilsener fra Sandra og Erik

    SvarSlett