mandag 1. september 2008

Mottakelsesfest på kontoret!

Etter flere utsettelser pga våre haltende oppstart her i Manilla ble mottakelses-festen holdt for oss fredag den 29.august. Vi kom til kontoret og møtte en stor gjeng (ca 50 stk) i klassiske Filippinske drakter. De hadde laget sang for oss, de hilste og klemte oss, de hadde leker med oss, gav oss drøssevis av gaver og hver avdeling hadde sine kulturelle innslag. Og til slutt spiste vi mye Filippinsk mat. Programmet varte i timesvis. Ja, filippinere elsker fester! Og de er herlig fri for prestasjonsangst. De synger med de stemmene de har. Og alle deltok. Sjåførene på lik linje med visepresidenten. Vi følte oss utrolig godt mottatt.

Vi skal prøve å komme litt i gang med jobb parallelt med skoleoppstart, språkstudier og innredning av hus. For at vi virkelig skal få et bilde av hva vi virkelig skal jobbe med gjenstår en tur i områdene hvor vi arbeider. Vi kjører forbi flere områder hvor mange er fattige, men det blir noe helt anna å være der, kjenne luktene, møte menneskene, se nøden...... og se hva vi faktisk er her for.

Vel, jeg skulle absolutt hatt bilder fra festen og lagt ut, men fotoapparatet synger på absolutt siste verset og ville ikke samarbeide på fredag...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar