mandag 1. september 2008

Palmesus og deilige dager!

Rett fra velkomstfest kastet vi oss i bilene og tråklet oss gjennom en forferdelig trafikk. Fredag etttermiddag og vi var ikke alene om å ville ut av byen.... Tor Arne har bokstavelig talt hoppet i det og satt seg ved rattet allerede. På fredag var jeg (Karoline) utrolig imponert. Han kjører akkurat så aggressivt som han må for å komme seg noen vei og klarer å holde hodet kaldt i et vanvittig rotete trafikk-bilde. Denne gangen hadde vi våre venner som kjørte noen biler foran oss som veivisere. Min jobb var å vite hvor de var, hans jobb var å kjøre bilen. Vi kom oss da ut av byen og etter 3-4 timers kjøring kom vi til Montemar Resort. En perle helt i strandkanten, med basseng og restaurant i tillegg til denne deilige stranda. Lykken for både liten og stor.


Etter 3 overnattinger der har ungene badet mer enn på lenge. Fra sjøen til bassenget før ettermiddagen ble avsluttet i sjøen igjen. Temperaturen i vannet var sikkert 30 grader.





Det som nok overraska oss var at vi var neste åleine ved stranda. Og ved bassenget. Og på restauranten. Vi følte oss nesten alene der, men nå og da dukket det opp noen flere.






Det var fantastisk å komme seg bort fra storbyen og all organiseringen. Dette vil vi gjøre mer av i løpet av tiden vi er her, ingen tvil om det.
Filippinsk mat er ikke det helt store for norske ganer (bortsett fra frukten). Ungene har spist mango til frokost og Fish&Chips til lunsj og middag.
I morgen begynner hverdagen. Marta på sin skole og de to minste på sin. Solveig er nok mest klar. Hun gleder seg til å være der alene og passe på Endre....





2 kommentarer:

  1. Så koselig å få nyheter fra dere med bilder og gode greier! Vi tenker mye på dere. Lykke til med hverdagene!

    SvarSlett
  2. Så flott at dere er kommet vel fram. Lykke til med utfordringene som nok står i kø for hele familien. Her fra kirkevergekontoret i Time følger vi med.

    SvarSlett