tirsdag 4. november 2008

Engelsk!

Denne helga opplevde vi noe sprøtt. Vi fikk besøk av Gay Ann, hun venninna vår som vi har kjent siden 2000 og som har vært på besøk hos oss i Norge. ungene har alltid følt at de kjenner henne, men når de ikke har kunnet kommunisere med henne blir det ikke helt det samme..

Stemningen i heimen etter at jeg hadde vært på tur 4 dager var någet slitsom. Jentene gikk på antibiotika mot lungebetennelse og halsbetennelse, Endre blir fort litt vill når det skjer lite og Tor Arne var trøtt etter flere netter med dårlig søvn. Han trives heller ikke så godt som alene-pappa.

Så fikk vi altså besøk. Og de snakket engelsk med henne slik at vi bare måpte. Ikke ante vi at de kunne så mye. De opplevde det helt fantastisk selv også. Og de ble kreative og positive. Hele atmosfæren ble snudd. Og Endre som ikke er den som knytter seg fort til andre satt stort sett i armkroken hennes. Når vi spiste satt vi som familie og pratet engelsk!!

Kan dessverre ikke si at den fantastiske atmosfæren har vart helt til nå....den skifter vel her som hjemme. Men nå er iallefall ungene mye friere mtp språk. Stilig!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar